La Cita – Groucho Marx

Aquesta setmana a “La Cita” us portem una frase que ens ha semblat molt encertada. Aquesta ve da la mà de Groucho Marx, l’actor, humorista i escriptor nord-americà famós tant pel seu treball a l’equip còmic The Marx Brothers com per la seva carrera en solitari. Va néixer el 2 d’octubre de 1890 a Nova York i va morir el 19 d’agost del 1977 a la ciutat de Los Angeles.

Resultado de imagen de Groucho Marx

Groucho Marx

És considerat el còmic més influent de tota la història i, malgrat la seva defunció, les seves frases han perdurat en el temps, essent destacades en la cultura pop per generacions.

“És millor estar callar i semblar ximple que parlar i aclarir els dubtes definitivament”

Que té tota la raó és un fet. Amb aquesta frase pretén dir que a vegades, val més callar i no anar de llest. Ja que moltes persones, tot i no tenir ni idea d’algun tema determinat, opinen sobre aquest. I generalment, quan ho fan, els seus arguments o no solen estar molt ben fonamentats o són completament incorrectes. Molt sovint, quan aquestes persones prenen aquest tipus d’actituds, queden retractades davant la resta quan fan evident que tot i aparentar saber del que parlen, en realitat l’única cosa que estan dient són burrades.

 

Zaira Rodríguez i Paula Pajuelo

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: