“El día que sueñes con flores salvajes”

Benvolguts i benvolgudes a la secció “Lletra a Lletra”.

Un cop més, venim a recomanar-vos un dels llibres que més ens han agradat. En aquest cas us portem el llibre El día que sueñes con flores salvajes de la youtuber i instagramer Paola Calasanz, més coneguda com a Dulcinea. Aquest exemplar ha estat publicat per l’editorial Roca Editorial el 6 d’abril de 2017 i és el primer d’una trilogia formada pels llibres El día que el océano te mire a los ojos i El día que sientas el latir de las estrellas, a part del que us presentem avui. Una peculiaritat d’aquesta saga de llibres és que cadascun explica una història diferent, per tant, no hi ha un ordre específic per llegir cada volum. Tot i això, recomanariem que es llegissin en ordre de publicació, ja que, els llibres precedents, contenen petites pinzellades i referències a les històries anteriors que podrien malbaratar el final d’aquestes si encara no les heu llegit.

Resultado de imagen de El día que sueñes con flores salvajes

Portada del llibre El día que sueñes con flores salvajes

Aquesta novel·la pertany al gènere new adult, el qual engloba aquells llibres als quals els personatges principals tenen edats que van des de l’adolescència fins l’inici de l’edat adulta.

El llibre parla sobre la història de Flor, una fotògrafa de bodes que a més és força coneguda pel seu treball a les xarxes socials. Ella viu a Nova York, la ciutat “perfecta”, a l’habitatge “perfecte”, amb el xicot “perfecte”, el treball “perfecte” i, en definitiva, amb la vida “perfecta”. Però aquest concepte de perfecció farà un gir inesperat quan sigui contractada com a fotògrafa d’una boda a l’Estat de Tennessee. Arran d’això descobrirà moltes coses que no sabia i, a la vegada, obrirà els ulls i s’adonarà que aquelles sobre les que creia tenir certesa, no eren del tot com ella pensava.

Resultado de imagen de trilogia el dia que dulcinea

Trilogia El día que… de Dulcinea

Aquest llibre, el recomanariem pel fàcil de llegir, addictiu i; a la vegada, emotiu que és. Un altre punt a favor per llegir-lo és que consciència sobre l’animalisme i el veganisme, posant exemples del que es fa amb els animals a la indústria càrnia i de la feina que algunes persones fan per tal de protegir-los d’aquests perills. Ens sembla un llibre molt complet i amb un final que, per ser sinceres, en part podiem predir; però tot i així, ens va agradar poder veure com la història es desenvolupava fins a arribar a aquest punt.

Esperem que aquesta petita ressenya hagi aconseguit fer-vos voler llegir la novel·la per tal de saber més sobre l’apassionant història de Flor.

Zaira Rodríguez i Paula Pajuelo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: