“El día que dejó de nevar en Alaska”

Hola a tots i totes! Des de la secció “Lletra a Lletra” venim a recomanar-vos el llibre següent: El día que dejó de nevar en Alaska. Aquesta novel·la de l’escriptora Alice Kellen, va ser publicada per l’editorial Titania Fresh l’octubre de 2017.

La història parla sobre la Heather, una noia que es considera la causant de tots els seus problemes familiars i que, per deixar que la seva família sigui feliç, decideix agafar un vol i mudar-se a un poble d’Alaska.

Allà, la gent serà igual de freda amb ella que el clima. En un primer moment no serà ben rebuda per ningú, ni tan sols pel senyor John, el qual amb el temps, acaba compadint-se d’ella i l’aconsegueix un treball a un restaurant del poble.

Resultat d'imatges de el dia que dejo de nevar en alaska

Portada de El día que dejó de nevar en Alaska d’Alice Kellen

En aquest, la Heather coneixerà al Nilak, un noi reservat, distant i misteriós que inevitablement captarà la seva atenció malgrat que a ell no li cau precisament bé.

A mesura que la història avança, es descobriran diversos aspectes que us deixaran bocabadats, tant de la vida de la Heather com de la d’en Nilak i la resta de personatges.

Aquest llibre el recomanem principalment pel seu missatge, el qual estem segures que no us deixarà indiferents. El llibre explica com un viatge i la companyia de determinades persones poden canviar la vida d’algú. A més, tot i tenir alguns clixés, el final descobreix la inesperada relació entre les sorprenents històries d’ambdós protagonistes i podem garantir que és realment impactant.

 

Zaira Rodríguez i Paula Pajuelo 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: