Fins aviat, Marta Mata

Ja és hora d’acomiadar-se, deixar una etapa de quatre anys i obrir una nova.

La meva etapa a l’ESO ha sigut molt bona, he pogut gaudir amb els meus amics cada any. Durant els quatre anys he fet molts amics inoblidables i espero fer-ne molts més al batxillerat. Durant l’estada a l’institut hi ha hagut amics que han hagut de marxar a un altre lloc i ja no va ser el mateix.

També he de donar gràcies als coachs que ens han ajudat un munt. He viscut experiències dolentes i bones, però sobretot em quedo amb les bones. M’hagués agradat anar a Anglaterra o Itàlia amb els meus amics, però no va ser possible.

I pels nous que feu web l’any que ve, us deixo la meva secció preferida: Celebrities.

Arnau Romero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: