Ens acomiadem

Avui ens diem adéu.

Després d’un any sencer fent notícies per tots vosaltres, avui arriba el final. He après moltes coses en aquest espai, he treballat amb gent molt guai i ens ho hem passat molt bé, hem pogut parlar de les coses que més ens agraden i d’altres que no tant, el més important és que hem après a ser escriptors.

Personalment, la secció que més m’ha agradat fer ha sigut Cançó de la setmana. A mi m’agrada molt escoltar música i m’ha encantat poder recomanar totes les meves cançons preferides i que tothom les pogués escoltar.

Espero que la següent generació gaudeixi molt de ser redactora i faci grans notícies.

Clara Gallardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: