Destinacions de somni a prop de casa

Avui, a la nostra secció “Per desconnectar”, us portem uns llocs que semblen sortits d’un somni però que estan a prop de casa, perquè ja sabem que amb la COVID-19 no podem viatjar massa, però això no vol dir que no podem gaudir. Són llocs per refrescar-nos i també hi ha molta ombra, que ara amb la calor és el més convenient.

Si ets dels qui els t’agrada la natura, pots anar als llocs que et mostrem a continuació:

▷ Ruta dels 7 Gorgs - La elegancia de viajar

El que veus en aquesta en aquesta fotografia és una de les cascades que es poden veure a la Ruta dels set gorgs. El lloc del qual us parlem es troba a Campdevànol, a la província de Girona i a un hora de Barcelona. La ruta és d’una duració de tres hores, ja que consta de 10km i té un desnivell màxim de 978 metres.

El Parque Natural del Montseny | Blog

Encara que aquest lloc sigui el més típic, ningú mai es cansa de veure el famós Montseny, sobretot a la tardor que es pinta de color taronja, groc i marró. Dins d’aquest nom s’oculten desenes de llocs per veure com: El turó de l’home, la ruta pel pantà de Santa fe que arribes fins un avió abandonat, etc.

Fuente: Ramon de cal Benido

L’ Alt pirineu: és un lloc natural d’una superficie de casi 70.000 hectàrees. És a la provincia de Lleida, a aproximadament dues hores de Barcelona. Es poden veure milers de diferents plantes i molta fauna. Dins d’aquesta muntanya, en algunes valls hi han pobles encantadors.

Descubre Cap de Creus un lugar único en el Alt Empordà - Restaurant Sa  Gambina

Aquest lloc es el parc natural de Cap de creus. Va ser declarat parc natural al 1988. Es pot veure cales mediterrànies i grans penya-segats. També és un lloc on pots anar a l’estiu ja que és un lloc de costa i a prop hi ha pobles com: Roses, l’Escala, etc. Es troba a Girona, a dues hores i mitja de Barcelona.

Com podeu veure, són uns llocs meravellosos, però no us oblideu d’un detall, estan a prop de casa i no fa falta gastar diners. Moltes persones es creuen que per veure llocs com els que us hem mostrat han d’anar molt lluny, però no es així. Us animem a seguir investigant llocs a prop de casa, segur que us sorprenen.

Susana Rodriguez i Alba Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: