Fins sempre, Marta mata!

Doncs acaba una etapa molt bonica i d’aprenentatge en la que m’emporto moltíssimes coses, mai m’havia agradat venir a l’institut fins 2n d’ESO i ara serà el que més enyoraré de la meva rutina diària.

Al principi d’aquest curs (4t) no m’havia tocat l’optativa de web encara que a 3r em va cridar l’atenció, tant pel que es feia dins la matèria com la professora, però vaig escollir una altra, encara que vaig ser a temps de canviar-me, i així ho vaig fer. Gràcies a aquesta decisió ha sigut la meva optativa preferida juntament amb economia, he après moltes coses com fer articles, millorar la meva escriptura i millorar les faltes d’ortografia. I què dir de la professora? Ruth, com a professora tant a català, com a web, teatre, has sigut la millor profe per a mi, sempre donant consells, ajudant, fent riure… Dins l’institut has sigut un pilar fonamental, sempre et portaré en el meu cor i de segur que tornarem a veure’ns. ( love you:) )

Anna Molina Saucedo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: