Critica dura a la Monarquia espanyola

C. Tangana ha insultat al rei en la seva resposta a una pregunta sobre la situació a Espanya després de la condemna al raper Valtonyc per les seves lletres. El cantant madrileny, en una roda de premsa del Festival Primavera Sound, ha afirmat que “la monarquia és un robatori” igual que la “democràcia representativa” i ha afegit: “El Rei sóc jo, el Rei és un tocacollons, la mare del Rei em menja els collons”.

És part de la seva resposta a la pregunta que un periodista ha dirigit als artistes Yung Beef, Bad Gyal i C. Tangana (Antón Álvarez), sobre el futur a Espanya després de la sentència que va condemnar a tres anys de presó a Valtonyc.

El primer a respondre va ser Yung Beef. El raper granadí va afirmar que “Espanya és una merda” i que “la llei a Espanya és una merda” i va mostrar el seu suport al músic fugit a Bèlgica, on prepara la seva defensa. “FreeValtonyc”, va anomenar al final.

“Jo em piro d’aquí quan pugui”, va afirmar per la seva banda l’artista Bad Gyal, que va considerar que és molt limitat cenyir-se solament al mercat espanyol en aquesta situació.

“El rei sóc jo, el rei és una merda”
La resposta de C. Tangana va ser molt més contundent. “El rei sóc jo, el rei és un tocacollons, la mare del rei em menja els collons. La que ara criden reina és una presentadora de televisió i és el que segueix sent per a mi. I que em fiquin a mi també a la presó, que me’n vaig a Bèlgica a parlar-los des d’allí”.

Sergi Borrego i Gabriel Lacueva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: