Khloe Kardashian

Avui dia, és relativament fàcil donar-se a conèixer en un món tan connectat. Al mateix temps però, també són enormes les xifres de celebritats que han caigut en l’oceà de l’oblit en no saber vendre i gestionar el seu efímer èxit. Un cas de màrqueting excepcional ha estat el de la família Kardashian, la qual va ser pionera en el format de posar preu a la seva vida privada sense comptar amb cap interès particular més enllà dels zeros del seu compte bancari.

Un dels personatges d’aquest conegut nucli familiar és la model de fitness, empresària i celebritat televisiva Khloe Kardashian. Nascuda el 27 de juny del 1984 a Los Angeles, Califòrnia, va créixer en un ambient força complicat.

Filla de la gran mànager i empresària Kris Jenner, i l’advocat vençut pel càncer Robert Kardashian, reconegut per portar el cas d’O.J Simpson; va tenir 3 germans (Kim, Kourtney i Rob Kardashian).
Quan la petita de les Kardashian tenia 5 anys, la seva mare va demanar el divorci, casant-se un any més tard amb l’atleta Bruce Jenner amb el qual va portar al món a dos germanastres per l’ara filla mitjana: Kendall i Kylie. Uns anys després però, la nena va haver de compartir l’experiència de com el seu padrastre es sotmetia a un tractament de canvi de sexe i deixava tota la seva família enrere per començar a viure la vida amb la qual ell se sentia identificat.


D’ençà que era petita, la mitjana de les Kardashian ha estat distingida, i diversos cops discriminada, pel seu cos més voluptuós comparat amb la delicadesa de les seves germanes. De totes maneres, això no ha suposat un impediment per a l’autoestima de la noia, la qual, juntament amb la seva germana Kim, ha aconseguit posar de moda un nou cànon de bellesa que admira les corbes de la dona; donant forma així a la coneguda expressió “tenir cos de Kardashian”.
De totes maneres, han estat milers els comentaris que la socialité ha hagut de suportar envers el seu físic, arribant a afirmar que fins i tot la seva pròpia mare l’havia animat a sotmetre’s a una rinoplàstia amb només nou anys.

Actualment, Khloe Kardashian és considerada una dona de negocis. A hores d’ara ja compta amb la seva pròpia línia de pantalons Good American, els quals van dirigits a tota mena de mides i talles considerant tots els possibles cossos de les dones americanes. D’altra banda, és propietària, juntament amb dues de les seves germanes, de la internacional botiga Dash, a la vegada que de la campanya de cosmètics I’d Rather Go Naked Than Wear Fur, entre d’altres projectes.

Khloe Kardashian

Inauguració de Good American

Pel que fa a la seva vida amorosa, la Kardashian es troba lluny de la idíl·lica experiència hollywoodiana. El setembre de 2009, el romanç que compartia amb el conegut jugador de bàsquet Lamar Odom va consolidar-se amb un matrimoni que va acabar set anys després a causa dels problemes de l’atleta amb l’alcohol i les drogues que, en un futur, el van conduir a un greu coma.
Un parell d’anys després, Khloe Kardashian va començar a deixar-se veure amb Tristan Thompson, un canadenc jugador dels Cleveland Cavaliers, amb el qual fins avui dia comparteix una relació estable i una filla de sis mesos. Tanmateix, les males llengües i diversos testimonis ja asseguren que el jugador de bàsquet ha estat infidel a l’estrella televisiva, brama que es confirmarà amb l’estrena de la nova temporada del seu reallity Keeping Up With The Kardashians on s’explica el dia a dia de la família.

Resultat d'imatges de khloe kardashian tristan photoshoot

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: