Holly-ween a casa dels Klum

Model, actriu, dissenyadora i productora. Aquestes són algunes de les feines que ocupen a l’alemanya Haidi Klum, però no és secret per a ningú, que el seu renom es deu a les inimaginables i extravagants festes de Halloween que organitza cada any. Aquestes són conegudes per la presència de grans celebritats de Hollywood com Natalie Portman o la família Kardashian; a la vegada que per les sorprenents i produïdes disfresses de l’amfitriona.

Aquest any, la presentadora del show americà Project Runway, no s’ha quedat enrere i ha tornat a sorprendre els seus fans més fidels amb una increïble aparició com a Fiona; la princesa de les pel·lícules de Shrek.


Altres exemples de les caracteritzacions més sorprenents de la ja reconeguda com “The Halloween’s Queen”, són els dels 10 darrers anys, on ha s’ha deixat veure amb realistes disfresses molt ben aconseguides pel seu fidel assessor i soci Andrew Fitzsimons.

2001: Lady Godiva

Klum va començar el seu regnat com a la reina del 31 d’octubre fa 17 anys. Ho va fer amb una versió sagnant de l’anglosaxona Lady Godiva, una representant de l’alta noblesa anglesa de principis del segle XI coneguda per la seva gran empatia amb els esclaus els quals el seu consort es dedicava a maltractar.

2001: Lady Godiva (sangrienta)

 

2006: El pecat original

Cinc anys més tard, la més jove dels Klum ens va sorprendre amb la disfressa més complicada i tediosa d’escollir fins ara, segons assegura el seu assessor d’imatge. Es tracta de la poma representada en el pecat original; ja que, com que l’alemanya es trobava en un punt avançat del seu primer embaràs, van voler dissimular la seva panxa amb una gran estructura en forma de fruita.

Heidi Klum dressed as an apple at Halloween in 2006
2007: Gat negre

No es pot culpar als entusiastes de la nit de les bruixes per vestir-se del típic “blackcat” una vegada en la seva carrera de vestuari. Una jove Klum de 34 anys va deixar entreveure el seu costat més salvatge amb la seva representació de Catwoman feta de vellut i complementada amb collarets, bigotis i uns subtils ullals felins.

2008: La deessa hindú Kali

Quan es pensa en la deessa hindú Kali, probablement a tothom li vindran al cap la imatge del seus múltiples braços de color blau. Aquesta va ser la interpretació de Heidi Klum l’any 2008, on, fidel a les representacions, no li ha mancat cap detall de la considerada “deessa universal”; comptant des del macabre cinturó de braços que descansa sobre la seva cintura, fins als caps decapitats que subjecte entre algunes de les seves mans.

Heidi Klum’s Halloween costumes over the years: From a ...

2011: sang, suor i llàgrimes

Algú s’ha plantejat mai presenciar la seva pròpia autòpsia? Doncs això mateix és el que va voler fer Klum a la seva festa de Halloween de fa 10 anys enrere.

Amb l’ajuda de dos metges esquarterats i plens de sang, l’actriu va fer una aparició estel·lar entre els seus convidats amb una disfressa que, com ella mateixa va aclarir al programa MailOnline, consistia en un cos mort amb la primera capa de pell arrencada. “És bàsicament com una jo nua”, diu Heidi.

16 of Heidi Klum’s best ever Halloween costumes

 

2011: “the Rise of the Planet of the Apes”

De cap a peus coberta de “pell de mico” (sintètica segons el seu estilista), Heidi Klum es va presentar al Halloween de 2011 acompanyada del seu marit, Seal, amb el qual va voler fer un tribut a la, aleshores acabada d’estrenar, pel·lícula de “the Rise of the Planet of the Apes” (L’origen del planeta dels simis).
16 of Heidi Klum’s best ever Halloween costumes

2013: L’àvia Klum

Sota uns cabells grisos, unes marcades arrugues i una pell pigmentada la model alemanya va captar totes les mirades de la seva festa amb un vestit de faldilla bouclé, perles i un bastó; jugant a recrear com seria una Klum amb uns quants anys més a l’esquena.


2014: Reina alada

L’any 2014, la supermodel alemanya es va transformar en una gran papallona deixant créixer rere la seva esquena unes enormes ales de llampants colors, amb les quals es va passejar per tot Times Square ballant sota la disfressa d’insecte evitant així les mirades de la premsa o dels seus fans.

2015: Jessica Rabbit

La coneguda caricatura de Jessica Rabbit, va ser la musa de l’any 2015 per Heidi. Segons va comentar l’actriu, aquesta va ser una de les disfresses que van requerir més planificació anticipada, ja que com ella mateixa va documentar des del seu Instagram, va passar diversos dies treballant amb un laboratori de pròtesis per a aconseguir la característica figura voluptuosa del personatge de Gary K. Wolf.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: