Harry i Meghan tenien planejat abandonar la corona des de feia molt més temps del que ningú podia pensar

Harry i Meghan, els ducs d’Anglaterra, han sigut enxampats en la seva intenció d’abandonar la corona. Les càmeres no enganyen i els Sussex estaven planejant la seva sortida de la Família Reial ja l’estiu passat.

El terratrèmol que està sacsejant la Família Reial britànica no para de tenir conseqüències inesperades. Mentre Isabel II ha citat al Príncep Carles, al Príncep Harry i al príncep Guillem a la seva residència a Sandringham per tractar la sortida de Meghan Markle i Harry de les seves obligacions reals, s’ha sabut que Meghan podria donar el seu primer pas en aquesta independència financera fent un treball per a Disney. Segons s’ha sabut, els moviments perquè això succeís van començar el passat mes de juliol i, més sorprenent encara, davant les càmeres. En una sonada i poc protocol·lària abraçada amb Beyoncé, en l’estrena londinenca de “El Rei Lleó”,  Harry estava parlant amb un important senyor.

Aquest senyor no és altre que Bob Iger, CEO (en català: Oficial Executiu en Cap) de Disney. El que el Príncep Harry li va dir davant de tots els reporters (que ho van captar, però que no li van donar molta importància) va ser: ‘¿Saps que Meghan també fa veus en OFF?’. Sí, aquí mateix es va començar a forjar un acord que es materialitzarà amb la Duquessa de Sussex, prestant la seva veu per a la pel·lícula benèfica “Elefants sense Fronteres”, encara pendent d’estrena.

Normalment, la casa Reial no participa en projectes cinematogràfics així com així (fins i tot l’escena de Star Wars, en la qual Harry i Guillem hi participaven, va ser eliminada). I, més que probablement, estiguessin des de llavors ja preparant la seva sortida de la família Windsor. Les sis setmanes de vacances nadalenques no van fer sinó donar-li forma a tot.

Harry i Meghan

Alba Delgado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: