PELAYO DÍAZ

Un dels estilistes més sol·licitats del nostre país, Pelayo Díaz, ha sabut arribar al lloc en el que s’ha consagrat com un dels influencers més importants d’España a base de molt esforç, situacions vitals que han marcat un abans i un després en la seva carrera y un gran carisma.

Els seus inicis el 2007 com blogger de moda a  www.katelovesme.net va fer que aconseguís el reconeixement que mereixia alguns anys després, després de graduar-se en la Central Saint Martins de Londres, una de les universitats de moda més influents del món.

Les seves col·laboracions amb Alexander McQueen van augmentar la seva visibilitat entre les firmes de luxe i la seva unió sentimental amb David Delfín, que acabaria en ruptura, va tornar a impulsar la seva popularitat a les xarxes  socials, té 1 milló de seguidors a Instagram.

Però és de la mà de Cámbiame a Telecinco, on aconsegueix donar-se a conèixer entre el públic general gràcies als canvis d’imatge radicals que realitza als participants del programa.

Ningú pot negar a l’estilista que cada pas donat a la seva vida ha comptat, com tampoc que el seu esforç i el seu carisma han anat de la mà per consagrar-lo com un dels influencers més respectats del nostre país.

Pelayo Díaz

 

Ferran i Obed

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: