Un somni es fa realitat gràcies al món de Fornite

L’esbós d’un nen petit cobra vida a través del món de Fornite gràcies a la tenacitat del seu pare

La història es remunta al passat setembre, quan el pare d’un aficionat al popular videojoc conegut com a Fornite va penjar a la xarxa un esbós del seu fill de no més de vuit anys, on proposava una nova skill per al món d’Epic Games.

Segons diu el post, el petit Connor havia estat demanant al seu pare durant mesos que el seu dibuix prengués vida i, davant de la tendra proposta del jove, l’equip de FortNiteBR no va dubtar en unir-se la idea del progenitor per fer realitat les plegaries del petit.

Amb l’acord signat, el pare d’en Connor va començar a treballar en secret amb els dissenyadors de la productora amb el fi de donar-li vida al batejat per l’infant com a Tender Defender Chicken Trooper.

Resultat d'imatges de Tender Defender Chicken Trooper

Quan el projecte va estar enllestit, l’home va decidir imprimir el resultat per sorprendre el seu fill a la tornada de l’escola i, per donar les gràcies a la companyia Epic, va decidir gravar la seva reacció que a hores d’ara ja compte amb més de 15.543 visualitzacions a Youtube.

 

Emma Soley
Marta Miralles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: