Els llocs més estranys del món

Quan ens plantegem escollir una nova destinació al moment de sortir de viatge, generalment seleccionem els llocs més bonics, els més relaxants o els més interessants per poder divertir-nos, descansar o bé conèixer noves cultures. Pocs són aquells que realitzen la seva elecció d’acord amb quan estranya és la destinació, però el nostre món està ple de llocs únics, meravellosos i sorprenents.

Avui us n’explicarem una petita quantitat, aquests són alguns dels llocs més rars del món que val la pena conèixer i que has de tenir en compte al moment de triar on viatjar la propera vegada.

Els remots monestirs de Metéora, Grècia

En greLos lugares mas raros del mundo c, la paraula “Metéora” significa suspès en l’aire i com veiem, aquests monestirs pràcticament es troben d’aquesta manera. Alguns d’aquests monestirs se sostenen a gairebé 550 metres de la superfície del terra i van ser construïts sobre pinacles de roca sòlida.

Aquestes impressionants edificacions daten del segle XIV  i avui dia, només 6 d’elles es mantenen en peus. No obstant això, 24 d’elles van ser construïdes allà de la mateixa manera com un lloc sagrat, destinat a la meditació dels sacerdots de l’antiga Grècia.

Los lugares mas raros del mundo 3

Los lugares mas raros del mundo 2

 

Chamarel, Maurici

En Chamarel, el lloc conegut com “les terres de colors” cap a l’oest de Maurici, en el sud d’Àfrica, és un lloc bastant estrany on la terra posseeix cridaners colors de diferents tonalitats de vermell, blau, groc, taronja, porpra, marró i verd, convertint-se en tota una meravella i sent el centre turístic de Maurici.

Los lugares mas raros del mundo 6

El canviant clima i la pluja van assecar a diferents temperatures la lava que va quedar allà després d’una sèrie d’erupcions volcàniques, donant lloc a estranyes i multicolors formacions rocoses que poden veure’s des de diversos quilòmetres.

Los lugares mas raros del mundo 8

Los lugares mas raros del mundo 7

 

El museu sota l’aigua de Cancun, Mèxic

Tan sols amb veure les imatges ens resulta suficient per adonar-nos que és un lloc realment fascinant, es tracta d’un museu en les profundes aigües del Carib de Cancun, a Mèxic. El museu consta d’increïbles figures, algunes construïdes en grandària real, que es troben sota el mar i que a més a més és gratuït. No obstant això, cal assenyalar que les autoritats del lloc aconsellen que la visita es realitzi amb professionals o amb els guies turístics locals.

Los lugares mas raros del mundo 1Resultado de imagen de El museo bajo agua de Cancún, México

Resultado de imagen de El museo bajo agua de Cancún, México

L’ull d’Àfrica, Mauritània

L’estructura de Richat, coneguda com “L’ull d’Àfrica” o “L’ull del Sàhara”, és una estranya formació geològica en el desert del Sàhara que consta de gairebé 50 quilòmetres d’ample. Està situada en la República Islàmica de Mauritània, una colònia francesa que es va independitzar l’any 1960. Aquesta estranya formació rocosa pot observar-se des de l’espai exterior i és un dels llocs més rars del món.

Los lugares mas raros del mundo 6

L’hotel de gel Hôtel de Glace a Quebec, Canadà

Un enorme iglú de luxe fet absolutament de gel i neu definitivament crida l’atenció a qualsevol persona. Una mica més particular encara és que els encarregats de l’hotel, ho tornen a construir cada any, des dels seus gèlids fonaments de gel, a partir del mes de desembre per després obrir les seves portes al gener, quan el fred és més intens que mai en el nord de Canadà. S’utilitzen 15.000 tones de neu i 500 de gel en la seva construcció i una vegada acabat, milers de persones de tot el món visiten l’hotel per a tot tipus d’esdeveniments i fins i tot, per casar-se!

Resultado de imagen de El hotel de hielo Hôtel de Glace en Quebec, CanadáResultado de imagen de El hotel de hielo Hôtel de Glace en Quebec, Canadá

Resultado de imagen de El hotel de hielo Hôtel de Glace en Quebec, Canadá

El riu Tinto a Huelva, Espanya

L’anomenat riu Tinto rep el seu nom, com ja veiem, pel color vermellós i símil al vi tinto que té. No obstant això, la història és molt menys acolorida. Les deixalles d’una companyia minera del lloc que treballa en l’extracció de coure, ferro, plata i or, van contaminar per complet el riu, donant-li aquest color.

Resultado de imagen de rio tinto

Resultado de imagen de rio tinto

 

Mario Castillo i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: