Esdeveniments a Twitter

Des de la secció de Twitter, avui us informem dels tuits sobre diferents esdeveniments que ens han semblat destacables o, si més no, han cridat la nostra atenció.

 

El primer és aquest d’@EnEstadoDeHola, que mostra el nou catàleg de la botiga de joguines “Toy Planet”. Aquesta revista, per fi mostra nens i nenes jugant amb tot tipus de joguines; sense haver de posar cap tipus d’etiquetes a aquestes. Ja que, a l’hora de jugar, TOTS els infants haurien de tenir al seu abast tant cuinetes com excavadores independentment del seu gènere.

 

La següent piulada és aquesta de la cantant Ariana Grande, la qual després d’haver llançat al mercat el seu nou single Thank you, next i després de les recurrents preguntes sobre si publicará més temes ha confessat al seu Twitter que encara no treurà cap altra cançó.

 

Aquesta publicació parla sobre els canvis que es realitzaran properament envers el concepte de quilogram que coneixem fins ara.

 

El tuit que us portem a continuació mostra com la cantant nordamericana Alicia Keys va donar suport a l’espanyola Rosalía. Aquesta, sorpresa i il·lusionada, va contestar a la publicació que la seva ídola de la infància acabava de fer sobre ella. Entranyable, oi?

 

Per la seva part, Kim Kardashian va aprofitar Twitter per promocionar els pantalons que ha tret la seva parella Kanye West en col·laboració amb “Yeezy” per tal de recaptar fons per organitzacions que estan lluitant contra l’incendi que va tenir lloc a Califòrnia. Aquests van sortir al mercat el dissabte 17 de novembre i es poden adquirir des de la pàgina web de “Yeezy” i la d'”Adidas

 

Per finalitzar, us deixem amb el següent tema tractat a Twitter perquè feu un cop d’ull al que la gent opina sobre que, durant el judici d’una violació a la ciutat de Cork, una advocada fes servir en defensa de l’acusat que la noia de 17 anys duia tanga. Des d’aleshores, moltes dones han decidit compartir fotos de la seva roba interior per tal de protestar contra l’esdevingut.

https://twitter.com/i/events/1063909292535730176

 

Marta Miralles i Paula Pajuelo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: