Adriana Lima camina per últim cop sobre la passarel·la de Victoria’s Secret

Des de la tarda de l’1 de novembre, l’internet s’havia tornat un mar hostil en filtrar-se la notícia de què la brasilera Adriana Lima, la qual marcava el prototip dels àngels de Victoria’s Secret, desfilaria per últim cop per la marca de roba interior en l’anual Victoria’s Secret Fashion Show; celebrat la tarda del passat 8 de novembre.

Aquest, com era d’esperar, ha estat tancat per la llatinoamericana que, lluint una transparent samarreta amb incrustacions d’Swarovski i unes imponents ales blanques a l’estil paó, ha sigut rebuda pel públic amb un acollidor aplaudiment. La seva entrada ha estat acompanyada per un muntatge de tota la seva carrera que s’ha projectat com a tribut a les grans pantalles de l’estadi. Acompanyada del compàs de la cantant Hannah Grace’s, la model ha creuat la passarel·la per últim cop al so d’un cover de la sempre recurrent cançó de Fatboy Slim: Praise You.

Finalment, l’extravagant i ostentós comiat ha acabat tocant a la model que, malgrat els seus esforços per mantenir el tipus, ha acabat cedent deixant escapar algunes llàgrimes acollides amb aplaudiments i crits per part de tots els presents.

Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and, most importantly, not just giving me wings but teaching me to fly”

Gràcies per ensenyar-me el món, compartir els vostres secrets, i, el més important, no només donar-me ales, sinó també ensenyar-me a volar.

Aquestes van ser les úniques declaracions que la brasilera va donar al respecte el fi de la seva carrera amb la firma americana. Tanmateix, segons fonts properes a la celebrity, l’Adriana ja té entre mans en nous projectes que seran revelats pròximament.

Podem estar segurs que aquest àngel està llest per volar tot sol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: