En Hong Wei destaca a les proves Cangur

Un dels nostres companys de 2n d’ESO ha estat un dels deu millors matemàtics de la seva categoria a les proves Cangur 2018.
IMG-20170406-WA0001Les proves Cangur són unes proves que es fan anualment a les escoles de tota Catalunya on és opcional apuntar-se. Es fa un examen per determinar el nivell de l’alumne en comparació a tots els altres alumnes que fan la prova.

Amb 112.893 participants en totes les categories i més de 21.000 participants en el nivell de 2n d’ESO, en HongWei ha quedat el número 9 demostrant les seves capacitats matemàtiques.
El 15 de maig es farà l’entrega de premis que tindrà lloc al teatre Poliorama de Barcelona. Estaran representats institucionalment l’institut d’Estudis Catalans, del Departament d’Ensenyaments, de les universitats Catalanes, de la Reial Acadèmia de les Ciències i Arts de Barcelona i de la Fundació Felles, que són les institucions que subvencionen les proves cangur i les Beques Clims+Cellex.

El premi que s’ha guanyat en HongWei és un campus de lleure amb activitats matemàtiques en tot el mes de juny amb la manutenció i allotjament pagats.

Des de l’optativa de Web volíem felicitar-lo i donar-li ànims perquè continuï estudiant i segueixi els seus somnis, creiem que pot arribar on ell vulgui.

Zoel Fernandez i Iker Carretero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: