Dissolució d’ETA

Aquest passat dijous la banda terrorista ETA, va comunicar la seva dissolució. Al comunicat, dóna per conclosa la lluita política que ha mantingut des de fa 60 anys, també afirma que els seus exmilitants seguiran amb la lluita per l’Euskal Herria unificada i independent.

Resultat d'imatges de comunicado de eta

La banda terrorista Euskadi Ta Askatasuna, ha anunciat la seva dissolució després d’una llarga trajectòria de morts, segrests, i extorsions. Al llarg dels 60 anys, ETA ha matat a 871 persones. Lluitaven per la independència d’Euskal Herria, van matar a polítics, i forces de l’estat, per reivindicar-se.

El president del govern d’Espanya, Mariano Rajoy, assegura que ETA ha sigut derrocat per les forces de l’estat, i el seu anunci de propaganda, no és més que soroll, per dissimular la seva derrota. El president ha volgut també agrair als cossos i forces de seguretat per la gran tasca de derrotar a la banda terrorista. Segons Rajoy, ETA intenta rebaixar els seus crims però assegura que: “Hagan lo que hagan no van a encontrar ningún resquicio para la impunidad de sus crímenes”

Comunicado de ETA

Sergi Velez i Arnau Marcos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: