Totes les tendències tornen

Tot torna, avui parlarem de noves tendències de roba. Els pantalons campana van tenir la seva segona joventut als 2000 i ara tornen a trepitjar fort.

Marques com Pull&bear, Stradivarius o Zara destaquen per tenir les ultimes tendències, com ara els pantalons de campana.

Pantalones campana y pantalón palazzo, los preferidos de las famosas

El baix acampanat va ser un tall que va revolucionar les dècades 60 i 70, assegurant-se llavors un espai que encara li pertany. Seran tendència el 2022 i els hem vist a passarel·les de firmes com Zimmermann.

Encara que la creació real del primer parell de pantalons acampanats és desconeguda, el primer esment dels mateixos va ser el 1813 en referència als uniformes dels mariners de l’Armada dels Estats Units.

Els pantalons acampanats es van considerar veritablement com a “moda” els anys 1960 i 1970, quan van ressorgir com a part del moviment hippie. Aquests pantalons, que flueixen lliurement, encaixen en l’estil de vida hippie i amb una actitud despreocupada, i no va passar gaire temps abans que el món de la moda s’hagués adonat d’aquesta tendència i comencés a comercialitzar pantalons de campana.

Prendas de los años 60 | Blog de DSIGNO

Les dones van començar a portar pantalons als anys 70. Va ser un moviment feminista que va a ajudar a que les dones podien vestir amb pantalons igual que els homes i per coses com aquestes les dones ara som més respectades que en aquella època. Els anys 70 marquen una fita en el moviment feminista. Una lluita poderosa per si mateixa però inserta en una causa global.

Fins aquí la noticia de la setmana, fins aviat!

Anna Molina i Blai Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: