Reddit place espanyol

Avui a la secció Influenreds us parlarem sobre el que ha estat passant aquest cap de setmana amb els streamers més importants del món i reddit.

Com segurament molta gent no sàpiga què és això, us ho explicaré. Aquesta dinàmica portava des del 2017 sense fer-se, i per això ha tingut tanta ressonància. Bàsicament el que havies de fer era posar un píxel, que es un quadradet petit, cada 5 minuts on tu vulguis i finalment podries fer un dibuix. Com era molt difícil fer un dibuix per tu mateix, doncs t’aliaves amb algun stremer per poder fer alguna cosa.

Aquest mural es va formar el 1 d’abril pels sants innocents.

Així es com va acabar el mural al final

En aquest mural va haver una guerra principalment entre la comunitat d’espanya i la francesa. Tot va començar amb els dos stremers més importants de cada país: Ibai i Kameto. Kameto va posar el logotip del seu equip d’esport i, com els espanyols tenen una rivalitat, van començar amb l’ajuda de molts estreamers com poden ser Ibai, Auronplay, Rubius…

França i algunes comunitats més utilitzaven uns bots, que el que feien era que posaven els píxels automàticament en un lloc concret i això feia que fer els dibuixos fos més fàcil.

Finalment, quan faltaven uns 10 minuts perquè tanqués el mural, els creadors van posar que només es pogués pintar en color blanc i, com molts participants utilitzaven bots, van colorejar tot el mural de color blanc.

Així es com va acabar després de tot

La meva opinió sobre això és que no has d’utilitzar trampes, perquè pot ser que la conseqüència sigui pitjor.

Arnau Romero i Èric Macías

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: