Curiositats sobre els videojocs

Avui a la secció de Sabies què explicarem curiositats sobre videojocs que et deixaran perplex.

1. El creador de FNAF (Five Nights at Freddy’s) va crear aquest joc de terror sobre robots després de rebre crítiques en un joc religiós que va fer abans, al llegir un comentari que deia que: ”Els animals del joc semblen robots i fan por, aquest joc es dolentíssim”.

El creador, Scott Cawthon, va saber utilitzar al seu favor una crítica i gràcies a això va crear una de les sagues de videojocs més famosa de la història.

Scott Cawthon, creador de Five Nights At Freddy's, anuncia su retirada como  desarrollador profesional - AnaitGames
Imatge dels animatronics dels jocs u i dos

2. Shigeru Miyamoto, el creador de les franquícies més conegudes de Nintendo com Super Mario, té prohibit anar amb bicicleta a la feina ja que el consideren molt valuós per a la companyia i temen la possibilitat que pugui ser atropellat.

3. Hi ha un carrer en una ciutat d’Anglaterra que va ser anomenat com a Lara Croft Way, personatge del videojoc Tomb Raider. L’objectiu principal del videojoc és dirigir a Lara per una sèrie de tombes i altres escenaris a la recerca de mítics tresors i artefactes del món àntic, per tant hi han hagut persones que pensen que en aquest lloc hi han tresors, obviament això no està demostrat i per tant no val molt la pena anar a aquest carrer amb l’objectiu d’encontrar cofres amb objectes antics.

9 muestras irrefutables de que Lara Croft es un mito más allá de los  videojuegos - Reportaje (página 3) - Zonared
Carrer Lara Croft Way
Feminismo: Contra el tópico macho: por qué Lara Croft ('Tomb Raider') sí es  un icono feminista
Lara Croft

4. Recentment, Microsoft va revelar que el videojoc de cubs per excel·lència, Minecraft, ha superat els 140 milions de jugadors mensuals i 1000 milions de vendes al seu marketplace, a més, s’han venut més de 200 milions de còpies del joc.

A mí m’agrada molt Minecraft i el considero un dels videojocs de mon obert per excelència, però crec que aquest nombre de ventes és massa exagerat.

Cancelan el 'Super Duper Pack' de Minecraft - Videojuegos - Tecnología -  ELTIEMPO.COM
Portada de Minecraft
Monster Hunter 3 Ultimate. Nintendo 3DS | Compra online en eBay
Monster Hunter 3 Ultimate

5. El joc que pren més temps per acabar és ”Monster Hunter 3 Ultimate”, la mitjana és de 693 hores.

Aquest joc és un RPG de batalla desenvolupat i publicat per Capcom per a la consola Nintendo 3DS i Wii U. La versió per a Nintendo 3DS va sortir a la venda el 10 de desembre de 2011 a Japó com Monster Hunter Tri G.

Descompilan por completo The Legend of Zelda: Ocarina of Time utilizando  ingeniería inversa - La Tercera
Zelda Ocarina Of time

6. El joc ”The legend of Zelda: Ocarina of Time” va generar més ingressos durant les darreres sis setmanes de 1998 que qualsevol pel·lícula de Hollywood en el mateix període i ha venut més de 7 milions de còpies a nivell mundial.

Zelda és un dels millors jocs de la història i és bastant normal que hagi tingut tantes ventes, i més encara la versió de Ocarina of Time.

Una altre curiositat és que aquest joc va sortir remasteritzat per a la 3ds amb uns gràfics molt millorats, i, encara que no va vendre tant com el primer, va ser un èxit.

Adventure: The Atari 2600 Game Journal : Atari: Amazon.es: Libros
Adventure per l’Atari

7. El primer secret amagat (Easter Egg) en un videojoc es va registrar a Adventure d’Atari 2600, un joc que tracta sobre explorar un entorn obert per trobar un calze màgic i tornar-lo a un castell. El secret era que en una habitació hi havia el número de telèfon del creador.

Nintendo World Championships 1990 - Gameplay, Secrets, and Unboxing -  YouTube
Nintendo World Championships

8. El joc més difícil de trobar del món és el ”Nintendo World Championships 1990” per a NES, i únicament hi ha 116 unitats en circulació.

Això és debut a que aquest joc es va fabricar exclusivament per a un campeonat de nintendo, i només van fer 116 unitats per aquest motiu.

9. Després de l’èxit de la pel·lícula ET, es va preparar un videojoc per a l’Atari 2600. Estaven tan segurs que seria una bomba que van fabricar més cartutxos que el nombre de videoconsoles que havien venut. Va ser un fracàs, i amb raó, ja que hi havien un munt d’errors produits perquè el van fer amb molta pressa i només en una setmana de desenvolupament.

Ya hay fecha para desenterrar los infames E.T. de Atari | Hobbyconsolas
ET per l’Atari 2600

Rosa Fernández i Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: