5 coses que no sabies de Blanca Suárez

Avui a la secció de Sabies que… parlaré sobre 5 coses que potser no sabies de Blanca Suárez, una actriu molt coneguda a Espanya.

Per si no la coneixeu, que se’m fa estrany, faré una petita biografia. Blanca Martínez Suárez és una actriu espanyola que es va donar a conèixer amb el personatge de Julia Medina a “El internado” (2007/2010). A participat en moltes pel·lícules i series molt conegudes com: Las chicas del cable, la piel que habito, perdiendo el norte, el barco i moltes mes.

Ara que ja sabeu una mica qui és i què fa, comencem amb 5 coses que no sabies de Blanca Suárez.

Foto: Imágenes promocionales de Blanca Suárez para los perfumes Ángel Schlesser. (Cortesía)
“Blanca Suárez”
  1. Va començar a estudiar comunicació audiovisual, però ho va deixar: Quan va fer 18 anys, Blanca va començar els seus estudis de Comunicació Audiovisual a la Universitat Rey Juan Carlos, encara que no va arribar a acabar la carrera. Va decidir abandonar-la per dedicar-se a la seva veritable passió: la interpretació.
  2. Blanca és una “chica Almodóvar”: L’actriu és una de les cares més recurrents de Pedro Almodóvar, que compta amb ella a gairebé totes les seves pel·lícules. L’any 2011 va participar a La piel que habito, on es va ficar al paper de Norma. Gràcies a la seva excel·lent interpretació va aconseguir estar nominada Millor actriu revelació als Premis Goya.
  3. El seu gos és quasi més famós que ella: El seu gos, amb un nom molt original, “Pistacho”, és el fidel company de Blanca a les entrevistes més esbojarrades que ha tingut. Algun cop han ofert treballar en alguna pel·lícula a Blanca només pel seu gos!
  4. De les mes seguides a Instagram?: És una de les celebritats més seguides a les xarxes socials, només al seu Instagram compta amb una mica més de 4,4 milions de seguidors.
  5. No va ser el paper de Julia a “El interando” el primer que va fer: El seu primer paper va ser a la pel·lícula Eskalofrío (2007) d’Isidro Ortiz, encara que va ser el personatge de Julia a “El Internado” el que la va llançar com una de les grans promeses del cinema espanyol.

Posaré un vídeo d’una entrevista on li fan 49 preguntes i així podreu saber mes coses sobre ella, feu una ullada!

Entrevista a Blanca Suárez

Fins aquí la secció d’aquesta setmana, espero que us hagi interessat i agradat. Fins a la pròxima, lectors!

Anna Molina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: