El nou HIT de C.Tangana i Nathy Peluso

C. Tangana és el nou cantant de moda a Espanya, últimament ha tret hits com “tu me dejaste de querer” que va ser la cançó amb més reproduccions a Espanya l’any 2020. I també trobem en aquesta cançó Nathy Peluso, que també ha tret cançons molt escoltades com “delito” o la col·laboració amb BZRP.

I ara aquests dos canants s’han juntat per fer el hit més gran de la història, ” ATEO “

Una vegada escoltada podem dir que es totalment un HIT, però parlem de la polèmica que hi ha hagut sobre la localització d’aquest videoclip. Com podeu veure, està gravat en una església, concretament a l’església de Toledo. La polèmica té l’origen que és un vídeo amb una mica d’estètica sensual i això no li ha agradat gens al Papa de Roma. I aquest ha fet que dimiteixi el mossèn de la pròpia església de Toledo.

Ara parlarem sobre el que envolta aquest videoclip, perquè veiem bastants famosos, veiem que parlen de les xarxes socials. I és que així és, aquest vídeoclip té moltes referències a diferents coses. En el següent vídeo podeu veure el videoclip analitzat per una Youtuber que es dedica a això.

Com podeu veure al vídeo, aquest vídeoclip té un missatge molt impressionant darrereqw, cada vegada més i més artistes treuen videoclips amb referències a l’art romà o a l’art de l’antiga Grècia. Això fa més especials els videoclips.

La setmana vinent ens veiem!

Blai Garcia i Alba Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: