Almenys 16 morts en l’estrellar-se un avió amb paracaigudistes a bord a Rússia

Un avió lleuger bimotor de fabricació txeca L-410 amb paracaigudistes a bord es va estrellar aquest diumenge al matí uns 20 minuts després d’enlairar-se de l’aeròdrom de Menzelinsk, a la república russa de Tatarstan. De les 22 persones que viatjaven a l’aparell, que es va partir en dos a l’impactar amb terra, 16 van morir en l’accident, inclosos els dos pilots. Sis van ser trobats amb vida i hospitalitzats.

Segons l’alliberament d’un expert, és possible que un ocell xoqués amb l’hèlix de l’avió, provocant un mal funcionament de l’avió. Tot i això, hi ha altres experts que pensen que l’avió deuria anar sobrecarregat, ja que només pot transportar 19 passatgers, però el nombre total de persones era de 22 persones.

La aeronave se partió en dos tras el impacto
L’escena

Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: