NOVA PARELLA DE L’ANY: ROSALIA I RAUW ALEJANDRO

Els cantants Rauw Alejandro i Rosalia fa cosa d’un mes van confirmar la seva relació.

Els seus fans ja sabien des de fa mesos que aquesta parella tenia una relació, i no d’amistat. Se’ls ha vist públicament sortir junts d’un restaurant i fent altres activitats tots dos junts, i això va cridar molt l’atenció ja que, des de fa anys, el porto-riqueny ha anat declarant que li agrada Rosalia, que seria un somni tenir una relació amb ella i que li sembla una noia preciosa.

La catalana ho va declarar el dia del seu aniversari, el 25 de setembre, on surt en dues fotos estirada als braços de Rauw. Ell tampoc ho va amagar i va publicar un post que deia: “Aunque se vaya el sol contigo el dia nunca acaba, feliz cumple bebé”. L’emoció dels seus seguidors i seguidores no va ser petita, va acumular més de quatre milions de “likes” en menys de 24 hores.

Actualment, Rauw Alejandro està de gira acompanyat per Rosalia, que s’ha vist en vídeos estar present en els seus concerts.

Susana Rodríguez i Clara Gallardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: