eFootball, el joc pitjor qualificat

Avui a Vicia‘t et presentem un dels jocs pitjor qualificats actualment en el món dels videojocs.

eFootball va ser llançat el passat 30 de setembre. Les primeres critiques van arribar no molt tard, després del seu llançament per a quasi totes les plataformes de videojocs com Playstation, Xbox, ordinador i, més endavant, per a mòbil. Es tracta d’un simulador de futbol free-to-play (gratuït) desenvolupat per la companyia japonesa Konami. eFootball és una innovació per part de konami, que de moment no els ha funcionat. El joc anteriorment s’anomenava PES (Pro Evolution Soccer) i era de pagament, era una entrega que s’actualitzava cada any com a un joc nou des de 2001.

eFootball: la nueva apuesta de Konami - Marca de Gol
Portada del videojoc

eFootball, ja s’ha convertit en el videojoc pitjor qualificat de la història en steam (plataforma de videojocs per a ordinador). El joc encara està en la seva primera versió i només ofereix la possibilitat de lliurar partits offline. Això ha enfadat molts seguidors del joc, ja que s’esperaven molt més. Malgrat això, la majoria de crítiques son degudes a tots els errors que presenta a l’hora de jugar. També han rebut moltes critiques pels gràfics pèssims que, en comparació dels lliuraments anteriors, no tenen res a envejar: les animacions són pobres i els jugadors es noten molt pesats, això afegint-li tots els errors que impedeixen gaudir del joc. Tot això ha desencadenat molts “memes” criticant l’aspecte dels jugadors i la seva mobilitat.

PS5: eFootball 2022: fallos, caras que no parecen la del jugador y fans  cabreados | Marca
Imatge del disseny jugadors

Konami ja ha parlat sobre totes les crítiques i han informat que estan treballant per fer de eFootball un millor simulador de futbol i que hi haurà canvis en pròximes actualitzacions, arreglant tots els errors i problemes visuals. En conclusió, de moment eFootball ha sigut un complet fracàs, i s’haurà d’esperar i veure l’evolució del joc perquè, com ja he mencionat abans, el joc encara està en la seva primera versió.

Oriol Llorens i Roman Pardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: