GABBY PETITO – L’INFLUENCER NORD-AMERICANA

Gabby Petito va néixer el 19 de març de 1999 a Blue Point, i va morir l'agost de 2021, als seus 22 anys. El seu nom complet és Gabrielle Petito. Va completar els seus estudis a l’escola secundària Bayport-Blue Point. Gabby Petito era una influencer youtuber i instagramer amb 103k de followers, una dona nativa de Long Island, que estava desapareguda des del 25 d'agost de 2021, quan va anar amb el seu promès Brian Laundrie a una excursió a Grаnd Teton National Park a Wyoming.
La influencer Gabby Petito, asesinada presuntamente por su novio
Qui va matar Gabby Petito?

El cos de Petito va ser finalment trobat en un parc nacional el diumenge 19 de setembre. "Avui, molt d'hora, es van trobar restes humanes que coincideixen amb la descripció de Gabrielle 'Gabby' Petito", ha informat l'agent de l'FBI Charles Jones en una conferència de premsa. "M'agradaria expressar el meu més sincer i profund condol a la família de Gabby", ha afegit.

La mort de la influencer va passar a ser considerada un homicidi l'endemà, quan es va conèixer l'informe preliminar de l'autòpsia.

El Dr Brent Blue, forense del comtat de Teton, pertanyent a l'estat de Wyoming (EUA), ha informat a CBS News que Petito va morir escanyada, recolzant així els resultats preliminars de l'autòpsia.

Va renunciar al seu treball i va empaquetar la seva vida en una furgoneta per viatjar per tot EUA amb el seu xicot Brian Laundrie, de 23 anys. La travessia, que va començar al juliol, era documentada en una sèrie de publicacions a Instagram que semblaven idíl·liques i en què tots dos apareixien somrients i enamorats. Però l’1 de setembre Laundrie va tornar sol a casa a North Port, Florida, a la furgoneta de Petito, i la família de la noia va presentar una denúncia per desaparició l’11.

Els pares de Petito es van comunicar per última vegada amb ella quan la parella es trobava a l'àrea de Parc Nacional de Grand Teton, situat a Wyoming, a sud de Yellowstone.
Instagram: @gabby.petito
Twitter: @gabbypetito
Icona de Validada per la comunitat




Icona de Validada per la comunitat

Èric Macías

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: