NOMINACIONS A PILOTA D’OR

Quatre jugadores espanyoles i cinc del Barça van entrar a la llista de 20 nominades en les quals destaquen jugadores com Harder o Kerr.

Putellas

Quatre jugadores espanyoles estan entre les candidates per alçar-se amb la tercera Pilota d’Or de la història. Sandra Paños, Irene Parets, Jenni Bell i Alexia Putellas conformen el quartet d’espanyoles. A les quatre jugadores del Barça, ​​únic equip representant de la Primera Iberdrola, s’uneix l’holandesa Lieke Martens.

La Champions conquistada per les blaugrana converteix Alexia Putellas en una de les grans favorites a alçar-se amb el trofeu després de ser proclamada millor jugadora d’Europa en uns premis que van copar les espanyoles que l’acompanyen a la llista.

Pernille Harder i Sam Kerr, del Chelsea, són dues de les seves rivals més importants per prendre-li el que podria ser la primera Pilota d’Or espanyola des de Luis Suárez.

A la llista destaquen tres canadencs, Jessie Fleming, Ashley Lawrence i la veterana Christine Sinclair; tres franceses, Katoto, Renard i Diani com els segons països amb més representants després d’Espanya; i només una nord-americana, Mewis, que va jugar a Anglaterra aquesta temporada.

La llista de les candidates de pilota d’or Alexia Putellas, Magdalena Eriksson, Marie-Antoinette Katoto, Sam Kerr, Stina Blackstenius, Wendie Renard, Samantha Mewis, Pernille Harder, Vivianne Miedema, Sandra Paños, Lieke Martens, Jessie Fleming, Irene Paredes, Ashley Lawrence, Christine Sinclair, Ellen White, Christiane Endler, Jennifer Hermoso, Fran Kirby i Kadidiatou Diani.

La meva opinió és que es mereixen estar nominades i que guanyin un baló d’or i que així demostrin que no només els homes poden ser nominats i que participin i així demostrin i animin a més dones a jugar
a futbol i que puguin aconseguir més del que es proposin.

Wissal Baya i Rosa Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: