El coronavirus paralitza el nord d’Itàlia

La província de Lodi, a la regió de la Llombardia, és l’epicentre del brot de coronavirus que afecta el nord del país.

El risc pel virus contagiós anomenat coronavirus o més cientificament (MERS-CoV) segueix en augment a Itàlia i manté paralitzades diverses regions del nord del país. Les autoritats del país han confirmat la mort de set persones pel coronavirus, quatre d’elles aquest mateix matí.

Itàlia ha confirmat la setena víctima mortal pel coronavirus al seu territori, també ha elevat el nombre d’afectats a 230 pel brot originat a la ciutat china de Wuhan.

A Llombardia s’han registrat 172 casos, a Veneto s’han confirmat 33, a Emilia Romagna n’hi ha 18; 3 casos a  Piamonte i també a la regió de Lazio i a altres tres segons les dades de les autoritats sanitàries italianes.

La setena víctima és un home de 62 anys que estava en diàlisi perquè patia diverses patologies i va donar positiu. De les set morts que s’han produit a Itàlia, sis han tingut lloc en la regió de Llombardia i una en Veneto. Mentrestant, el nombre de casos de persones infectades a nivell global pel coronavirus de Wuhan és de més de 79.000. Segons l’última actualització del Ministeri de Sanitat d’Espanya, el nombre de morts supera els 2.600.

Itàlia és el tercer país per número de contagis al món, després de la Xina i Corea del Sud.

Resultat d'imatges per a "coronavirus italia"
Persona protegint-se del virus a Venècia

Marta Soltero i Eira Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: