Invasió de peixos penis a una platja de Califòrnia

S’omple una platja de Califòrnia de peixos penis després de fortes tempestes. 

Resultado de imagen de peixos penis
Mans agafant un peix penis.

Urechis caupo és una espècie de cuc marí, generalment conegut amb el nom de peixos penis o cuc penis. Mesuren al voltant de 25 centímetres i normalment viuen sota terra, on la sorra els protegeix dels seus principals depredadors, les gavines. Els peixos penis es fabriquen una espècie de cova en forma d’U, la qual té un forat semblant a una xemeneia que els comunica a l’exterior. El peix s’alimenta de plàncton filtrant l’aigua que bombeja pel seu cos. Aquests animals, existeixen des de fa 300 anys i poden viure fins als 25 anys d’edat.

Resultado de imagen de peixos penis
Platja de Califòrnia

Les fortíssimes tempestes registrades el passat 14 de desembre al nord de Califòrnia han donat lloc a un estrany fenomen. Milers d’animals gairebé desconeguts van inundar la platja de Drakes. Un simple cop d’ull n’hi ha prou per entendre perquè l’Urechis caupo se’l coneix comunament com a peix penis.

Aquest cop ha succeït a uns 80 quilòmetres al nord de San Francisco, però el fenòmen no és nou a la costa de californiana després de fortes tempestes, segons informa la revista Bay Nature.

Nina Molano, Marta Soltero, Erin Casas, Gioryeth Malacas i Maria Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: