Gwyneth Paltrow i les espelmes amb olor vaginal

Gwyneth Paltrow esgota les espelmes amb l’aroma de la seva vagina.

Resultado de imagen de vela con olor vaginal
  Gwyneth Paltrow i la seva espelma 

Les idees dels famosos poden arribar fins a límits insospitats. En aquesta ocasió, Gwyneth Paltrow, actriu que ha participat a pel·lícules com Shakespeare in  Love (1998), la trilogia Iron Man i ha fet algunes aparicions a la sèrie Glee (2009-2015), a part de moltíssims altres treballs, ens ha deixat en xoc amb el seu últim treball. I és que ha llançat una espelma que fa olor de la seva vagina. 

L’actriu nord-americana, reconvertida en empresària, només ha d’obrir la boca, deixar anar alguna de les seves ocurrències a les que té acostumats els seus seguidors i el producte que vol promocionar es ven sol. Això és el que li ha passat amb la seva última idea. Paltrow treballava amb el perfumista Douglas Little, amb la intenció de crear una colònia amb el seu nom. Quan l’expert li va donar la mostra, va dir: «Ui … Això fa olor de la meva vagina». Va decidir que la treuria al mercat però, en lloc de com a perfum, com a espelma.

El més curiós d’aquest assumpte és que ha aconseguit esgotar-les en qüestió d’hores, és a dir, que només els primers compradors van tenir sort i es van poder fer amb algun exemplar. El producte no és precisament barat, ja que té un preu de 75 dòlars l’unitat.

Però la pregunta amb què es van començar a bombardejar les xarxes socials és quin és exactament l’olor que desprèn l’espelma. L’actriu la descriu com «un aroma divertit, sexy i meravellosament inesperat». Per a la seva elaboració, com es menciona a la pàgina web, s’ha emprat «gerani, bergamota cítrica i extractes de cedre juntament amb roses de Damasc i llavors d’ambrete». Segons diuen, l’objectiu d’aquest curiós producte és «recordar-nos la fantasia, la seducció i  la calor sofisticada».

Nina Molano, Erin Casas, Marta Soltero, Maria Costa i Gioryeth Malacas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: