Un home grava la seva núvia sent-li infidel i ho posa el dia de les seves noces

El vídeo de la celebració d’un casament a Xina es va fer viral, després que el seu nuvi l’enxampés sent-li infidel amb el seu germà i ho gravés en vídeo per després posar-ho en una pantalla gegant, davant de tots els convidats.

Imagen de archivo de dos novios
Imatge de dos nuvis

L’enllaç va tenir lloc a Fujian, al sud-est de Xina on, com estava previst, es celebrava tot. Els nuvis, després de donar-se el “sí, ho vull”, van entrar a un restaurant on s’anava a celebrar el banquet però, en un moment de la festa, la dona que feia de presentadora va demanar als nuvis que pugessin a l’escenari.

La sorpresa va arribar quan al vídeo que s’estava projectant sobre els millors moments de la seva vida van aparèixer imatges de la núvia mantenint l’acte sexual amb el germà del nuvi. En aquell moment, el nuvi va començar a retreure-li la infidelitat amb el seu propi germà, mentre que la dona va reaccionar llançant-li el ram a la cara.

El vídeo ja acumula milions de visites a la Xina i compta amb moltes divisions d’opinions. Uns critiquen la dona per ser-li infidel, mentre que hi ha d’altres que pensen que la reacció del nuvi va ser desmesurada.

Lucía García

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: