Tot el planeta es mobilitzà el passat 27 de setembre

Aquest passat 27 de setembre, milions de persones en tot el món van fer vaga contra la indiferència davant la crisi climàtica. Centenars de milions d’estudiants van sortir a manifestar-se als carres de fins a 150 països per exigir solucions als líders mundials, els quals es reuniran a aquesta setmana a la cimera del clima de la ONU (Nova York).

Resultat d'imatges de manifestació 27 setembre
Resultat d'imatges de manifestació 27 setembre

Aquestes van ser unes manifestacions impulsades per l’objectiu del Fridays for future, el moviment creat per Greta Thunberg, la jove activista que circula d’un lloc a un altre amb l’ajuda de les xarxes socials i anima a pressionar les institucions i grans empreses per ajudar a frenar l’escalfament global posant el seu esforç. A més, aquest divendres Alemanya ha aprovat que preveu dedicar 54.000 milions d’euros fins al 2030 amb l’objectiu de reduir un 55% el CO² en comparació al 1990. 

Marta Vega i Gioryeth Malacas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: