Bèlgica

Benvinguts un cop més a la secció Per desconnectar! Avui us portem tota la informació necessària perquè us feu una idea de què us trobaríeu i què podríeu fer en cas que tinguéssiu la sort de fer un viatge a un destí paradisíac com Bèlgica. Per començar heu de saber que parlen alemany, francès i neerlandès. La seva moneda és l’euro.  El seu Clima és variat una mica de cada.

Et recomanaria per visitar a Bèlgica el museu Choco-Story Brussels. Coneix la història de la xocolata i la seva transformació en un producte acabat al museu Choco-Story Brussels. Explora el cultiu del cacau mentre camines per l’exhibició, observa la demostració d’un xocolater i aprofita les degustacions des de 6 € per persona. 

Resultado de imagen de al museo Choco-Story Brussels

Les normes són: validesa 1 dia. S’accepten cupons digitals o impresos. Confirmació immediata. Fullets neerlandès, anglès, francés. Cancel·lació fàcil. Cancel·la amb fins a 24 hores d’antelació i rep un reemborsament complet

I també pots anar a l’Atomium de Brussel·les. Visita una icona de Brussel·les i de Bèlgica i una creació única de la història de l’arquitectura. La relíquia emblemàtica de l’Exposició Internacional de Brussel·les de 1958, l’Atomium, és l’atracció més popular de la capital europea. Informació general Validesa a 1 dia sense cues. S’accepten cupons digitals o impresos. Confirmació immediata. Cancel·lació fàcil. Cancel·la amb fins a 24 hores d’antelació i rep un reemborsament complet. Des de 15 €per persona.

La seva cuina està molt influenciada per la francesa i altres fogons internacionals, però hi ha més d’una quinzena de mossos i glops que sí o sí defineixen la cuina i cultura culinària dels belgues. I només per això, mereixen estar en una llista gormand (en la qual, per cert, gairebé tot s’acompanya de patates fregides i bé de salsa).

Resultado de imagen de comida tipica bruselas belgica

El plat number one en restaurants, braseries, fritkots o frituries ambulants són, sense cap dubte, les frites. Que no són ni més ni menys que ‘ simples ‘ patates fregides.

Ferran Díaz i Ahmed Jamil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: