SHAWN MENDES ES QUEIXA D’HAVER DE DEMOSTRAR LA SEVA HETEROSEXUALITAT

A aquestes ALÇADES de la vida se suposa que hi ha debats que ja haurien d’estar superats. Per exemple, el de si els famosos haurien de parlar obertament sobre la seva sexualitat per confirmar o desmentir rumors que responen més al morbo que a la necessitat de determinats col·lectius de sentir-se representats en la societat.

Aquesta és justament la gran queixa que té en l’actualitat el cantant Shawn Mendes, que a la seva última entrevista amb la revista Rolling Stone assegura estar cansat d’haver de passar-se el dia  demostrant la seva heterosexualitat al públic, una cosa que curiosament li fa trobar en el seu cap pensaments que no li agraden gens perquè li creen un gran dilema moral.

A l’entrevista amb la Rolling Stone, va dir el següent:

“Quan llegeixo determinades coses penso que tenen molta sort de que no sigui gay i no estigui a terroritzat de sortir del armari, perquè això es una cosa que per desgràcia ha provocat la mort de molta gent. Així de sensible és el tema como per caminar bromejant”

Shawn Mendes

FERRAN DÍAZ I OBED HIDALGO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: