Sant Sadurní a Montornès

Aquests dies l’ajuntament de Montornès ha començat a preparar les festes de Sant Sadurní, que se celebra el dia 29 de novembre. Els encarregats de les festes han organitzat 36 activitats perquè la gent del poble gaudeixi.
Imatge de la programació de les Festes de tardor 2018
Hi ha activitats artesanals i d’altres més creatives de pintura, una altra és l’explicació de la gent del poble més experimentada per explicar als joves la història del nostre poble. L’activitat estel·lar serà la gran paella popular, a l’escola Marinada.

En  l’àmbit dels esports, tindrem competicions d’escacs, bitlles, atletisme, tenis, ciclisme i petanca. La XVII Nit de l’Esport premiarà els i les millors esportistes de la temporada. Serà, el 30 de novembre, en una gala que tindrà lloc a la Carpa Polivalent El Sorralet i el Club Bàsquet Vila de Montornès presentarà els seus equips de manera oficial l’1 de desembre.

Ismael Guardeño i Emma Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: