El jovent escull 14 activitats a través del projecte KOSMOS

El mes passat, el departament de Joventut va iniciar el projecte KOSMOS. Es tracta d’un procés de participació que permet al jovent de Montornès, d’entre 12 i 30 anys, la capacitat de decidir directament a què es destinarà el pressupost de 20.000 euros que proporciona l’Ajuntament per a la realització d’activitats juvenils de 2019. A més, si la seva proposta és seleccionada, també l’haurà de liderar i organitzar amb el suport i l’ajuda del departament de Joventut.

El 18 de novembre, el projecte, va culminar a la carpa polivalent El Sorralet en la qual es va realitzar una assemblea on els 110 joves participants van defensar i votar les 14 activitats que, finalment, es desenvoluparan a partir del proper any.

Presentació i defensa de les propostes de l'Assemblea Jove

Com a resultat de la jornada electiva es destinaran 8.000 euros per dur a terme vuit activitats a la franja de 12 a 16 anys, entre les quals trobem: la baixada de carretons, les tardes de música jove, les sortides en bicicleta, un espai de difusió de cultura japonesa, un torneig de videojocs i la Holi Party a la Festa Major. Per altra banda, entre les millors valorades hi ha la realització de sortides durant l’estiu (656 punts) i una Gimcana nocturna amb acampada (604 punts).

Pel que fa respecte a la franja d’edat de 17 a 30 anys, es realitzaran sis propostes que sumen un total de 12.000 euros, entre les quals hi ha desenvolupar la programació del centre juvenil que es construirà a la Bòbila (886 punts) i la celebració de jornades d’oci alternatiu (601 punts). També es proposa reeditar projectes com la mostra de curtmetratges Crispeta d’Or, el túnel del terror i l’Urban Art Festival. A més, hi trobem la realització d’una nova activitat al poble: un Fest Rock solidari.

Des de Les Barraques Digitals, esperem que els joves de Montornès del Vallès puguin gaudir de totes les activitats seleccionades i programades durant l’any 2019.

Raquel Soldado i Ismael Guardeño

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: