Un projecte per Brooklyn per somiar

Els Brooklyn Nets fa tres temporades que no guanyen 30 partits o més i això és un problema per l’equip de Nova York, perquè és un equip històric amb dos anells de la NBA, i jugadors com Jason Kidd o Kevin Garnett. Però per 2019 estan preparant un projecte espectacular.

La franquícia des de 2011 ha estat deixant el seu lloc al draft de la NBA i gràcies a això ha aconseguit un pressupost salarial brutal pel mercat dels agent lliures, dins d’aquest mercat hi estàn Kevin Durant, Jimmy Butler o Kawhi Leonard entre d’altres.


L’entrenador està buscant un equip defensiu però a la vegada anotador, amb un quintet de somni. De base tindrem a D’Angello Rusell, un jugador assistent amb molta qualitat pels tirs de distància llarga; d’escolta a Jimmy Butler, molt defensiu per ser escolta; d’aler Kevin Durant, un dels millor jugadors de la història amb 4 anells a la competició; com a ala-pivot a Kanter, un jugador explosiu i amb definició al tauler, i per finalitzar el jugador més jove de l’equip, en Porzingis amb més de 15 rebots per temporada. Un equip de somni per fer història.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: