El derbi argentí

Boca Juniors i River Plate, els dos equips de futbol amb més rivalitat del planeta, tornen a veure’s les cares a la final de la Copa Libertadores, creant així una de les possibles finals més desitjades pels amants del futbol, i molt més, pels aficionats d’aquests dos clubs.
La Copa Libertadores és la competició en la qual participen els equips d’Amèrica del sud, com aquí a Europa, participen a la Copa de Campions, per tant la consideren molt important a l’altra banda de l’oceà. Ambdós equips han aconseguit classificar-se després que els blaus eliminessin al Palmeiras i els blanc-i-vermells al més vegades guanyador d’aquesta competició, el Gremio.
Boca i River sempre han sigut i seran rivals, a l’Argentina són els més coneguts, i la majoria dels habitants de la Terra, coneixen aquest partit. Per això, aquests 180 minuts no seran qualsevols, serà una guerra entre els equips, qui guanyi obtindrà el tro, qui perdi no tindrà dret a parlar sobre futbol durant molt de temps, almenys a la terra de la plata.

Resultado de imagen de la bomboneraCal dir que la final es disputa a doble partit; al primer enfrontament a La Bombonera, estadi de Boca Juniors, River Plate ha aconseguit un empat a 2 gols (partit on no va poder entrar cap fan de River, a causa d’una norma imposada per l’equip contrari), un molt bon resultat tenint en compte que serà més fàcil guanyar a la tornada, ja que es disputarà a la seva fortalesa, l’Antonio Vespucio Liberti, i li és suficient amb un empat a 0 o a 1 per ser campió.

Resultado de imagen de river vs boca

El guanyador d’aquesta final, es classificarà directament a la final de la Recopa Sud-americana i al torneig Mundialito de Clubs, on participaran equips com el Real Madrid.

 

 

Frank López i Obed Hidalgo

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: