Quin itinerari agafar en arribar a 4t?

Aquest any com a itineraris per escollir n’hi ha 4. Un d’ells és física i química en anglès i biologia i geologia. Un altre çes filosofia i economia. L’altre per escollir és informàtica web i tic enfoc, l’últim és música i VIP.

Hem preguntat als alumnes que realitzen aquestes optatives per saber què opinen, i això és el que ens han explicat.

  • Els companys que realitzen l’itinerari amb física i química en anglès més biologia i geologia, opinen que la física i la química són molt interessants i amb aquesta optativa estan aprenent molt. En canvi de la biologia i geologia pensen que el que han fet fins ara no és gaire interessant, però sí que creuen que estan aprenen molt, tot i que fins al moment només han fet geologia. Molts diuen que han triat aquesta optativa perquè els van agradar aquestes matèries quan les van fer en el cursos anteriors, aleshores van voler saber més sobre elles i també perquè volen fer el batxillerat científic.
  • Els que fan filosofia més economia lpensen que l’economia és bastant interessant i també estan aprenent bastant, el que més els agrada d’aquesta assignatura és la professora perquè diuen que explica molt bé, veuen pel·lícules relacionades amb el temari i també els pressupostos. De la filosofia també opinen que ´és interessant. Alguns d’ells diuen que es van apuntar a aquesta assignatura perquè pensaven que les classes serien com las de la sèrie Merlí. El que més els agrada és fer treballs sobre les dones filòsofes.
  • Els alumnes que es van apuntar a VIP més música no els agrada l’itinerari. Es van apuntar aquí ja que deien que era el més fàcil i no haurien de treballar molt.
  • L’últim itinerari és enfoc més web i la majoria dels alumnes pensen que és un itinerari molt interessant i que s’aprèn molt. El que més els agrada és fer vídeos a enfoc i redactar notécies a web dels temes que més els agraden.

I això és el que opinen sobre els itineraris de 4t.

Marta Miralles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: