Mèxic desolat per la mort d’una jove

A Mèxic hi ha molta violència i a gran part de Sudamèrica també, a causa d’això ha mort una noia de 22 anys, filla d’una diputada de Morena, la formació que lidera el president Andrés Manuel López Obrador.

Una diputada consola Carmen Medel en assabentar-se que la seva filla ha sigut assassinada / EFE

Carmen Medel Palma estava a una reunió de diputats, quan una trucada telefònica la va interrompre amb la notícia de la mort de Valeria, la seva filla. Víctima d’un atac d’ansietat, va haver de ser atesa pels parlamentaris i els sanitaris del centre.

L’assassinat es va produir en un gimnàs de Ciutat Mendoza, a l’estat mexicà de Veracruz, on un home va atacar armat amb una pistola i va disparar contra la jove Valeria Cruz, es diu per la informació que hi ha de moment que l’assassí es va equivocar d’objectiu, i va confondre la víctima amb una clienta habitual del gimnàs relacionada amb el narcotràfic.
Mèxic viu des de fa temps viu molts esdeveniments de violència, narcotràfic, violacions, etc. A causa d’això ha de morir una noia innocent? Això ho hem de parar #Veracruz

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: