La F1!

Els equips de la Fòrmula 1 ja han acordat el contrtacte per un any més amb el Circuit de Barcelona, Montmeló. El gran premi tindrà lloc del 18 de febrer al 21 de febrer i del 26 de febrer a l’1 de març.

Les escuderies probaràn els monoplaces les dues setmanes, observats pel panorama mundial de la Fòrmula 1. Amb aquest gran premi el moviment económic de la zona pujarà, perquè ve gent de fora amb molts diners. Alguns dels serveis que ofreix el circuit són, hosteleria,restauració,transport etc, sobretot als hotels de la zona amb un 100% de ocupació.

Durant les dues semanes de test el Circuit de Montmeló col·labora amb activitats solidàries, l’ any passat van recollir més de 1.000 kilos de aliments per als més necessitats. La celebració del test genera un impacte econòmic i social on més de 50.000 periodistes de 21 paíssos diferents.

Resultado de imagen de f1 montmelo 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: