Els Warriors llueixen el primer anell reversible

 

Els Golden State Warriors (l’equip de bàsquet amb més titols de Estats Units) ja llueixen l´´anell de campions de la temporada 2017-2018. Una joia única que presenta la particularitat de ser el primer anell reversible de la història de la NBA, també es pot canviar el cap del mateix.

Un anell dissenyat pel joier Jason de Beverly Hills, téun total de 130 pedres precioses. En el costat té 56 peces que representa el nombre danys que tenen els Warriors a Oakland, mentre que en el cap compta amb 74 safirs i diamants que són el nombre de victòries totals (temporada regular i “playoffs”), també té un 30 al mig, representa el número de Stephen Curry (el millor jugador que tenen en l’equip i uns dels més bons del món).

Resultado de imagen de anillos de los warriors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: