Sorpresa al Reial Madrid

Zinedine Zidane sorprèn l’afició blanca amb la notícia de la seva retirada del Reial Madrid cinc dies després de guanyar la seva tercera Copa d’Europa seguida. El francès dona per tancat el triomfal cicle que va començar el 4 de gener de 2016, quan va arribar com a mesura d’emergència per substituir a Rafa Benítez.

Resultado de imagen de Zinedine zidane

El canvi va desembocar en la segona millor etapa del club des dels temps d’Alfredo di Stéfano. No obstant això, el desgast d’aquesta última temporada ha esgotat a l’únic entrenador de la història capaç d’aixecar tres Champions en el Madrid i l’únic en el futbol continental a fer-ho de forma consecutiva.”Vaig prendre la decisió de no seguir el proper any en el càrrec d’entrenador del Reial Madrid. Crec que és el moment per a mi, per a la plantilla i per al club.

Imagen relacionada

“Sé que és rar, però calia fer-ho en aquest moment”, va anunciar el tècnic, que va aparèixer a la sala de premsa de Valdebebas acompanyat del president, Florentino Pérez, el mateix home que li va fitxar com a jugador en 2001.

Resultado de imagen de zidane se retira del madrid

I llavors va arribar la primera explicació: el desgast. El tècnic veu necessari canviar per seguir guanyant. “Aquest equip ha de seguir guanyant i para això necessita un canvi. Després de tres anys necessita un altre discurs, una altra metodologia de treball. Per això vaig prendre aquesta decisió. Vull molt al club i al president, que m’ha donat l’oportunitat. Estaré agraït tota la meva vida, però avui és el moment de canviar. Per això he pres aquesta decisió”, va justificar Zidane.

Pau Saborit i Sergi Borrego

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: