La fotografia

Aquesta setmana, en la secció de La fotografia, us porto una imatge relacionada amb el canvi climàtic i l’escalfament global.

El canvi climàtic és la variació dels climes del planeta Terra. Des dels últims anys, s’ha convertit en una gran problemàtica, ja que si continuem així, les conseqüències seran catastròfiques.

Un dels causants del canvi climàtic, és l’escalfament global. L’escalfament global consisteix en l’augment de la temperatura del planeta, a causa d’un increment de les emissions de diòxid de carboni (CO2), que es manté a l’atmosfera i reté l’escalfor. El cas és que com hi ha tant CO2, les plantes no tenen la capacitat de transformar-lo tot en oxigen.

Resultado de imagen de calentamiento global helado

En aquesta imatge podem veure la metàfora de que el món s’està escalfant massa. Els experts diuen que encara estem a temps de frenar-lo. Si disminuïm les emissions de CO2, les plantes tindran la capacitat de convertir el CO2 de l’atmosfera en oxigen.

L’he triada perquè crec que tothom hauríem de tenir cura del medi ambient, i perquè ens hauríem de conscienciar en com acabarà el planeta si no fem un canvi radical en alguns dels nostres costums que el perjudiquen.

Les mesures que podem adoptar són moltes i no gaire complexes. Des de casa, podem reduir les emissions de CO2 no deixant-nos llums enceses, utilitzant bombetes de baix consum; reduint l’ús del cotx, reciclant…

Sergio Fernàndez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: