Jugadors que se’n van…

Aquesta temporada pel que fa el món del futbol hi ha molts jugadors que o bé es retiren o bé deixen el club de la seva vida. Principalment es dona en clubs de panorama europeu i busquen un nou projecte a països asiàtics on ofereixen una bona quantitat de diners pels anys que els hi queden de carrera.

D’aquesta manera no tenen tanta pressió a l’hora de jugar i poden retirar-se amb un alt nivell econòmic que els permetrà obrir-se per ser entrenadors o directius del club el qual estimen i han estat durant tants anys.

Resultat d'imatges de iniesta buffon xabi prieto torres

Aquests jugadors són Iniesta, exjugador del F.C.Barcelona i actual jugador del Vissel Kobe, un club que està situat al Japó, Gianluigi Buffon, exjugador de la Juventus, i que actualment encara no se n’ha anat a cap club però diversos mitjans de premsa informen que està molt a prop del club parisenc. També jugadors com Xabi Prieto han aconseguit el trofeu de “One man club” que significa un jugador que sempre ha estat al mateix club des que comença la seva carrera fins que l’acaba. D’aquests casos n’hi ha ben pocs ja que la majoria decideixen triar els diners i acabar en països fora d’Europa. Per últim tenim a Torres, exjugador de l’Atlètic de Madrid i, que en pocs dies decantarà el seu futur.

Per acabar tenim dos jugadors de la MLS, és a dir la lliga d’Amèrica, on s’han retirat Kaká i Pirlo. Jugadors molt coneguts que han decidit acabar la seva carrera a l’estil americà.

Després tenim molts jugadors més (Drogba, Carrick, Rooney que se n’anirà a Amèrica) però aquests són els més destacats.

Resultat d'imatges de iniesta buffon xabi prieto torres

Sergi Velez i Ismael Palazón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: