El Llevant esfondra al Barcelona

Després de 36 jornades immaculades, el Barça de Valverde es va quedar amb la mel en els llavis. Va somiar amb signar una Lliga perfecta després de 43 trobades consecutives sense perdre. Va ocórrer en l’estadi Ciutat de València enfront d’un huracà blaugrana. Comandat per Morales i coronat per Boateng i Bardhi, el Llevant de Super López es va imposar a un Barcelona sense el seu líder, Leo Messi, que per l’opinió de molts va ser un dels factors principals de la derrota.

Resultado de imagen de barça levante

El Barça es va moure a ràfegues, basant-se en la qualitat individual de Coutinho, qui es va tirar l’equip a l’esquena. Yerry Mina i Semedo van ser un forat que el Llevant va aprofitar a la perfecció per convertir-se en el primer equip de la temporada que derrota al campió de Lliga deixant als cules amb un sabor amarg en la recta final de la competició.

Levante - Barcelona: Resultado, resumen y goles, en directo

 

Dawit Contreras i Yacouba Mangasouba

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: