Una final inesperada

Finalment ja tenim els resultats de les semifinals de les Champions League i han estat finalistes el Real Madrid i el Liverpool, el Real Madrid va quedar 4-3 en el resultat global contra el Bayern de Munich i el Liverpool va quedar 7-6 contra La Roma. Amb aquests resultats ja hi ha dos equips que lluitaran pel títol el dia 26 de maig a la ciutat Resultado de imagen de liverpool real madridde Kyev a Ucraïna.

Ha estat sorprenent que el Liverpool, un equip que ha guanyat aquesta competició 5 vegades, torni a una final després de 13 anys, per altra banda el Real Madrid porta 3 anys consecutius arribant a la final de les Champions League i ja en porta 12 guanyades en total.

Iker Carretero i Zoel Fernandez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: