El Madrid guanya a l’equip de Neymar

El passat dimecres, per cert, famós per què era Sant Valentí, es va disputar una de les eliminatòries més importants pel que fa la competició de la Champions. S’enfrontaven l’equip de París encapçalat pel famós exjugador del F.C.Barcelona Neymar i l’equip de la capital com és el Madrid del portugués Cristiano Ronaldo.

Va ser un partit mogut en el que ambdós equips, al principi del partit varen tenir ocasions de marcar. Una de les ocasions que va originar el Madrid a mans de Cristiano, va ser interceptada pel porter francès Areola. Justament la següent jugada va acabar amb el primer gol de l’equip parisenc, gràcies a un rebot Rabiot va empènyer la pilota cap al fons de la xarxa i va permetre al PSG dur l’avantatge en el partit.

Resultado de imagen de Madrid Psg

Abans de finalitzar la primera part Ronaldo, va anotar l’empat des dels 11 metres, un penal que el porter de l’altre equip va endevinar cap a on anava, però afortunadament pels madridistes, va acabar en gol per la potència que duia el xut.

A la següent part el Madrid va començar a apretar i jugar millor i va acabar marcant dos gols més, amb el segon del portuguès i un tercer del brasiler Marcelo, que fan que l’eliminatòria quedi gairebé resolta, encara que si el PSG guanyés per 2-0 podria passar.

Resultado de imagen de madrid psg

Sergi Velez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: