Campeones

Campeones és una peli de Movistar plus per majors de 7 anys que es va estrenar el 6 d’abril del 2018 sobre un grup de jugadors amb discapacitats que els entrena un entrenador professional com a càstig per conduir begut.

Sinopsi:

Marco no està passant pel millor moment. Aquest entrenador de bàsquet té massa problemes personals i professionals, que estan acabant amb tota la seva motivació davant la vida. Tot es desborda durant un partit de Lliga, en el qual acaba barallant-se amb un altre entrenador. Marco perd el seu treball i enmig d’una borratxera sofreix un accident de trànsit, la multa del qual serà exemplar: Es convertirà en entrenador d’un equip de bàsquet de persones amb discapacitat intel·lectual. La perspectiva no és molt del grat de Marco, però aviat s’adonarà que té molt que aprendre d’aquest estrany grup. La pel·lícula està dirigida i coescrita per Javier Fesser (‘Camí’), i el repartiment està encapçalat per Javier Gutiérrez. Ho acompanyen noms com Sergio Olmos o Jesús Llac.
Resultado de imagen de campeones
Fran Terron, Gabriel Lacueva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: